ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ • Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ : ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ

Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ

Προβολή ενεργών θεμάτων

Ταξιδεύουμε... στον άγνωστο κόσμο της ψυχής... σε ένα μεγάλο καράβι... Και προχωράμε σε αόρατους κόσμους που θέλουμε να εξερευνήσουμε... Προορισμός μας η Νέα Εποχή! Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το υπέροχο ταξίδι, πέρα από τα όρια της ορατής πραγματικότητας... γίνε συνεπιβάτης, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!!!

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Νοέμ 2009 06:33   
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Level: 27
HP: 323 / 1795
323 / 1795
MP: 857 / 857
857 / 857
EXP: 918 / 1000
918 / 1000
Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ

- Πετρο, έχω ένα θέμα που απασχολεί την ψυχούλα μου.
- Ιντιγκούλα μου, ευχαρίστως να σου μεταφέρω όσα χρειάζονται.
- Πέτρο, είναι ένας άνθρωπος που έζησα πολλά χρόνια της ζωής μου μαζί του. Τα μάτια μου έχουν δακρύσει άπειρες φορές από πόνο που μου προκάλεσε αυτος ο άνθρωπος επανειλημμένα. Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες και θα κάνω άλλες τόσες, να προσπαθήσω να του δείξω ότι τον αγαπώ, θέλω να το καταλάβει, να νιώσει αγάπη θέλω, από κανέναν δεν κατάφερε αυτός ο άνθρωπος να νιώσει την αγάπη.
- Ιντιγκο, εξωτερικά εχεις μεγαλα αποθέματα αγαπης για αυτόν τον άνθρωπο - ομως εσωτερικα εχεις μεγάλο αποθεμα παραπονου προς αυτον που χαλάει τη δουλειά- ο νους σου λεει προς αυτον- σ αγαπω και η ψυχή σου λεει ταυτοχρονα προς αυτον- γιατι μου το κανεις αυτο? αυτος δεχεται δυο μηνυματα απο σενα και δεν ξερει ποιο μηνυμα να πιστεψει αληθινά.
- Μου θυμιζεις τωρα... "Σαουλ Σαουλ γιατι με καταδιωκεις;"
Αυτο φωναζει η αγαπη μεσα μου στη ψυχη του ανθρώπου αυτού, δεν ξερω αν ειναι παραπονο ακριβως.
Ειναι κατι σαν ταρακουνημα.
Τον αγκαλιαζω οποτε τον συναντω...τον αγαπω.
- Για σκέψου...
Βλέπεις; Μονη σου το παραδεχτηκες... δεν χρειαζεται ταρακουνημα... απλά- αγαπη, μονο αγαπη.
σκεψου τι σου ειπα...
Εσυ απαντησε του με αγαπη χωρις κρυφά η φανερά παραπονα. Απλά αγαπη. Αγαπη εσω + αγαπη εξω = νίκη
Απλά να του δώσεις την αγάπη σου- ολοκληρη... ολοκληρη και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ! ας ειναι και ο χειροτερος φονιάς του κόσμου! Αγαπα με ολη την καρδιά τον φονιά συνάνθρωπό σου- οχι το ο,τι ειναι φονιάς, όχι- αλλά αγάπα τον συνάνθρωπο ως ψυχή!!!
- Καλά μιλάς Πέτρο.
- Εχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο, με πολλά τραυματα μέσα του και κανεις δεν του τα θεράπευσε, εχεις ευκαιρία να του τα θεραπεύσεις εσύ- η ιντιγκούλα του! θα το καταφέρεις αν οντως πιστέψεις στις δυνάμεις σου.
- Να τον θεραπευσω.. δεν ειμαι σιγουρη...
Θέλω να τον κάνω να νιώσει την αγάπη μου. Θέλω να προσπαθήσω, ωστε να του δωσω μεγαλυτερα κυματα αγαπης.
Νιώθω ότι καποιες ψυχες δεν ειναι στο χερι μας μόνον ωστε να τις βοηθήσουμε να νιώσουν την αγάπη, να νιώσουν τη γαλήνη που προσφέρει η αγάπη.
- Θα το καταφέρεις αν οντως πιστέψεις στις δυνάμεις σου.
- Πες μου ποια ειναι η δυναμη αυτην ώστε να τη χρησιμοποιήσω. Θέλω να κατανοήσω... Ποιά είναι η δύναμη αυτή για να τον σώσω;
- Ανευ ορων πρέπει να γίνει προσέγγιση στο συνάνθρωπό σου - ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ! Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΗ ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ - ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ - Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΚΦΥΛΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
- Ναι Πετρο. Τον αγαπάω για ο,τι ειναι και δεν ειναι. Τον αγαπαω πραγματικα. Καθως του ωφειλω μερος απο αυτη που ειμαι σήμερα. Καθε μου συνανθρωπος με επηρεαζει και ολα μαζι συνθετουν αυτο που ειμαι σημερα και τους ευχαριστω.
- Ετσι ειναι Ιντιγκουλα. ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;; ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ!!!!! ΑΥΤΟ ΖΗΤΑ Ο ΘΕΟΣ... ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ!
- Αυτο Πετρο, αυτο κανω. Τον αγαπω για ο,τι ειναι. Απλα ποσο θα ηθελα να τον βοηθησω να νιωσει μεσα του γαληνης συναισθημα εκεινο που μας κανει να νιωσουμε η αγαπη. Να ερθει πιο γρηγορα στον Κυριο πιο κοντα Του.
- Θα το καταφέρεις αν οντως πιστέψεις στις δυνάμεις σου.
- Πες μου τι εννοεις Πετρο.
- ΑΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ- ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ- ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ "ΣΑΓΑΠΩ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ! ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ! ΜΕΙΝΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ!"
- Αυτό κάνω Πέτρο, όμως βλέπω δεν τον βοηθάει. Μάλιστα μπορώ να πω ότι τον βλέπω να πονάει όταν του λέω πόσο τον αγαπώ. Που σφάλλω Πέτρο; Βοήθησε με σε παρακαλώ.
- ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟΤΕ... ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ.
- Πετρο, ειναι αλλόθρησκος ο συγκεκριμένος συνάνθρωπος για τον οποίο σου μιλάω.
- ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ? ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΤΑΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΆΠΗ; Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ. ΑΝ ΘΕΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ- ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ. Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ. Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
- Το ξέρω Πέτρο. Για αυτό και θέλω να βρω έναν τρόπο να του δείξω αγάπη, δίχως να αναφερθώ στον Κύριο μας, καθώς αυτό τον εξοργίζει, δεν ειναι η θρησκεία του.
- Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΑΓΑΠΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΓΑΠΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΓΑΠΗ- ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ.

ΚΑΙ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ- Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ- ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ- ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ- ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ.

- Τωρα κατάλαβα Πέτρο τί θέλεις να μου πεις:
Οταν αγαπαμε και παρολα αυτα δεν μπορουμε να κανουμε τον αλλον να το νιωσει, τοτε απλα τα αφηνουμε τα υπολοιπα στον Κυριο. Οταν εχουμε δοκιμασει καθε δυναμη μας να του δειξουμε αγαπη του συνανθρωπου μας, μα εκεινος δεν το νιωθει, τοτε τα υπολοιπα τα αφηνουμε στον Κυριο!
- Ευγε ιντιγκούλα.
- Με εκανες σημερα Πέτρο να απελευθερωθω απο την απορια... Απορουσα τι δεν κανω καλα.
Και σημερα με βοηθησες...
Μου θυμησες οτι ολα ο Θεος τα αναλαμβανει απο ενα σημειο και επειτα...
Μου τονωσες την Πιστη και την ελπιδα οτι ο Θεος θα φροντισει και για τον συνανθρωπο μου, που δεν καταφερα εγω να τον κανω να νιωσει την αγαπη μου, για ολους φροντιζει ο Κυριος.
Σε ευχαριστω Πετρο.
Τωρα κατάλαβα! Ο Θεος αναλαμβανει, φθανει εμεις να αγαπαμε αληθινα και ειλικρινα!
- Θα φροντίσει ο Κύριος, μικρή μου ιντιγκούλα. Θα φροντίσει, διοτι αν εσύ τον αγαπάς πολύ- ο Θεός τον αγαπα πολύ περισσοτερο και πιο δυνατά- Απο τον Θεό να διδασκομεθα να διδασκομεθα και πάλι να διδασκόμεθα εισαει...
- Απλα νομιζα εγω δεν κανω κατι καλα μαζι του..
Ολο ελεγα εγω θα βρω τον τροπο να του δειξω οτι τον αγαπω, και αυτο δεν ειναι σωστο, διοτι πρεπει να θυμαμαι οτι οσο και να αγαπω εγω καποιον, δεν ειναι στο χερι μου να τον βοηθησω παντα μονον εγω.
- Εσυ απλα αγαπα Ιντιγκούλα και μην νομιζεις τιποτε- δεν χρειαζεται.
- Ο Κυριος αναλαμβανει και αυτο να το θυμαμαι!
Δεν ειναι θεμα ηττας μου και μη σωστης αγαπης μου.
- Ζητα Του έτσι: "Κύριε, δώσε το υπόλοιπο της Αγάπης σ αυτον που ακομη αδυνατώ να του δώσω..." και τότε ο Κύριος θα του δώσει αυτο το υπολοιπο και θα το παρουσιάσει ως έργον δικό σου, διότι ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΕΣΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΤΟΝ...
- Η καλυτερη προσευχη ηταν αυτη!
Πέτρο ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου!
- Τον Κύριο αρκει.

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Για την καλύτερη εμφάνιση της δημοσίευσής μας... Δεν κολλάμε τις τελείες, τα κόμματα, τα αποσιωπητικά και τις παρενθέσεις με την επόμενη λέξη!