Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ • Reconnection, Reconnective Healing : ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Reconnection, Reconnective Healing

Προβολή ενεργών θεμάτων

Ταξιδεύουμε... στον άγνωστο κόσμο της ψυχής... σε ένα μεγάλο καράβι... Και προχωράμε σε αόρατους κόσμους που θέλουμε να εξερευνήσουμε... Προορισμός μας η Νέα Εποχή! Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το υπέροχο ταξίδι, πέρα από τα όρια της ορατής πραγματικότητας... γίνε συνεπιβάτης, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!!!

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 11 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Φεβ 2010 14:49   
Μαθητής
Μαθητής

Level: 1
HP: 0 / 18
0 / 18
MP: 8 / 8
8 / 8
EXP: 7 / 10
7 / 10
Το Reconnection μας επανασυνδέει με την απόλυτη προοπτική μας. Μας επανασυνδέει με τον προκαθορισμένο δρόμο μας και μας δείχνει ξεκάθαρα τις σωστές επιλογές. Βοηθάει απίστευτα σε κάθε ηλικία να νιώσουμε τον λόγο ύπαρξής μας και να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας, εκεί που υπάρχουν βάσεις προοπτικής και πνευματικής εξέλιξης.
Είναι μια εμπειρία ζωής, που βοηθάει στην ψυχική – πνευματική εξέλιξή μας!

Όλοι οι άνθρωποι είμαστε τέλειοι στη δημιουργία μας. Το Reconnective healing μας επανασυνδέει με αυτή την τελειότητα. Μας επαναφέρει στην κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας, όπως δημιουργηθήκαμε. Σε αυτή την κατάσταση όποιες α-σθένειες μας εμποδίζουν στην εξέλιξη μας, απλά εξαφανίζονται! 
Με το reconnective healing θα νιώσετε ένα αίσθημα πληρότητας, ελαφρότητας και ευτυχίας! Είναι μια καθαρά βιωματική πρωτόγνωρη εμπειρία, διαφορετική σε κάθε άτομο! 
Είναι μια από τις πιο δυνατές ανθρώπινες εμπειρίες και έχει αποδειχτεί ότι βοηθάει όλες τις α-σθένειες και της ψυχής και του σώματος.

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο WWW  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Φεβ 2010 09:14   
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Level: 19
HP: 175 / 798
175 / 798
MP: 381 / 381
381 / 381
EXP: 455 / 466
455 / 466
Το Reconnection Healing, είναι μια ενεργειακή θεραπευτική εξισορρόπηση, η οποία γίνεται μια φορά στη ζωή μας (ολοκληρώνεται σε δυο ωριαίες συνεδρίες) και μας επιτρέπει την πρόσβαση σε συχνότητες της ενέργειας και επίπεδα συνειδητότητας, που μας ήταν άγνωστα ως τώρα, με σκοπό την ολική θεραπεία και εξέλιξη μας.

Επανασυνδέει τις ενεργειακές γραμμές που συντονίζουν το ίδιο μας το σώμα, με τα ενεργειακά πεδία των άλλων γύρω μας, με τους μεσημβρινούς του πλανήτη, και από κει με το ενεργειακό δικτύωμα του σύμπαντος, με αποτέλεσμα την ελεύθερη ανταλλαγή πληροφοριών και φωτός.

Η εναρμόνιση σώματος, νου και πνεύματος, βοηθά στην ευρύτερη θεραπεία μας, και φωτίζει το δρόμο για το προσωπικό μας μονοπάτι και το σκοπό της ζωής μας.

Πρίν την θεραπεία του Reconnection,προηγήται μία θεραπεία Reconective η οποία είναι η διαδικασία της επανασύνδεσής μας με το σύμπαν και με την ολότητα της ύπαρξής μας.

Όταν χρησιμοποιούμε αυτή την ενέργεια κάνουμε κάτι περισσότερο απ’ το να θεραπεύουμε κάποιο σωματικό πρόβλημα. Η Επανασυνδετική Θεραπεία χρησιμοποιεί την ενέργεια σαν μέσο αλλά πηγαίνοντας πέρα απ’ τη θεραπεία, μεταφέρει φως και πληροφορίες που υπάρχουν αποθηκευμένες στο DNA.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10 Φεβ 2010 13:33   
Μαθητής
Μαθητής

0 / 18
8 / 8
7 / 10
Kapou fili mou Iokasti ta exeis mperdepsei:D

Me oli tin agapi thelo na sou thimiso giati fenete oti ta ksereis alla ta mperdepses ligo sto mialo sou:)
To Reconnection ginete mia fora stin zoi tou anthropou kai mas epanasindeei me tin apoliti prooptiki mas. Ginete se 2 sinedries se diastima to poli 3 hmeron (emperiexete toulaxiston enas vradinos ipnos).

Den xreiazete prin to Reconnection na kaneis tipota allo. Oute mia sinedria Reconnective healling oute tipota. Mporeis na min ksereis kan pos einai h empiria tou Reconnective Healing kai na kaneis mono to Reconnection!

Se ola ta alla pou les simfono apolita kai euxaristo pou ta egrapses toso omorfa kai ksekathara gia na ta diavasoun kai alloi!

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10 Φεβ 2010 18:35   
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Level: 19
HP: 175 / 798
175 / 798
MP: 381 / 381
381 / 381
EXP: 455 / 466
455 / 466
Καλέ μας, καλή μας ReTakeYourPower καταρχήν να σε καλωσορίσω και εγώ με την σειρά μου και να σε ευχαριστήσω που λαμβάνεις μέρος σε αυτή την όμορφη προσπάθεια του Μυστηριώδη Κόσμου της Ψυχής!!!

Όπως θα είδες το φόρουμ μας καταπιάνεται με τέτοιου είδους θέματα και ο καθένας μπορεί να συλλέγει και να καταθέτει πληροφορίες, τις δικές του εμεπιρίες, καθώς και να αφήνει το ενεργειακό του αποτύπωμα όπως ακριβώς το αισθάνεται.

Φωτεινέ/η φίλε/η επέτρεψέ μου να σου πω πως θα ήταν καλό να γράφεις Ελληνικά για να μπορούν και οι άλλοι να παρακολουθούν τους φωτεινούς συλλογισμούς σου.

Αν κατάλαβα λοιπόν καλά από τα γραφώμενα σου δεν βρίσκω κάπου να διαφωνούμε μιας και αυτό το κομμάτι που ανέρτησα ήταν απλά κείμενο - μετάφραση από το το βιβλίο του Dr. Eric Pearl.

Επίσης όμορφα ενεργειακές πληροφορίες έλαβα και από τα site http://www.satya.gr καθώς και www. unify-light-healing.com.

Είμαι σίγουρη πως και το site σας θα προσφέρει επίσης όμορφες πληροφορίες.
Εξ' άλλου μην λησμονείς πως είμαστε παραπόταμοι του κοσμικού Ωκεανού.
Οπότε και η ενεργειακή ανταλλαγή πληροφοριών θα είναι πάντα το φωτεινό μονοπάτι
που θα ρέει ανάμεσά μας.
Καλώς ήρθες και πάλι!!!

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Φεβ 2010 02:52   
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Level: 21
HP: 179 / 996
179 / 996
MP: 475 / 475
475 / 475
EXP: 549 / 574
549 / 574
Φίλε/η ReTakeYourPower,

καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας!

Διάβασα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη μέθοδο για την όποια μας γράφεις και μπορώ να πω τα βρήκα όλα πολύ ενδιαφέροντα.

Έκανα και μια μικρή έρευνα μόλις διάβασα το πρώτο σου ποστ, ψάχνοντας σχετικές ιστοσελίδες όπως είδα το ίδιο έκανε και η φίλη μας ΙΟΚΑΣΤΗ. Διαβάζοντάς τα κατάλαβα ακόμα περισσότερα πράγματα, ομως καθώς δεν έχω ξανακούσει για αυτή τη μέθοδο, προσωπικά προτίμησα να μην μεταφερω κάτι από αυτά που διάβασα.

Αν έχεις το χρόνο φίλε μου και μπορείς να μοιραστείς μαζί μας περισσότερα,
θα χαιρόμουν πολύ να διαβάσω και να μάθω.

Σε ευχαριστούμε.

Μην ξεχάσεις να μας συστηθείς στο καλως ήρθατε, εκεί συστήνονται όλα τα νέα μας μέλη. Και αν θες γράψε μας κάτι για εσένα να γνωριστούμε καλύτερα.

Παρακαλώ όλα τα μέλη μας να γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες. Ελλάδα είμαστε να υποστηρίξουμε τη γλώσσα μας φίλοι μου. Και επιπλέον ένα γραπτό με ελληνικούς χαρακτήρες διαβάζεται πιο εύκολα και πιο ευχάριστα από τους αναγνώστες.

Φιλιά σε όλη την παρέα!!

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Φεβ 2010 19:34   
Μαθητής
Μαθητής

0 / 18
8 / 8
7 / 10
Ευχαριστώ indigo για το ενδιαφέρων σου να μεταφέρω και άλλες πληροφορίες για ότι αφορά αυτόν τον πρώτο τρόπο θα έλεγα, αντί για θεραπεία, το The Reconnection.

Για να μπορέσω να πω περισσότερα για το Reconnection χρειάζεται πρώτα να εξηγήσω κάποιες πληροφορίες.

Ότι πω σήμερα βασίζεται σε μια αρχική θύμηση, κάτι που νιώθω ότι το γνωρίζεται ήδη: Δεν είμαστε άνθρωποι που ψάχνουμε να βρούμε τον Θεό μας, αλλά Θεοί που το παίζουν για λίγο άνθρωποι.

Θα προσπαθήσω να δώσω όσο πιο ξεκάθαρες πληροφορίες, αν αυτό δεν γίνει εφικτό θέλω να με ρωτήσετε οτι δεν διατυπώνω πολύ καλά.

Όταν λοιπών ως Θεοί επιλέγουμε να παίξουμε στο πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής, χρειάζεται να επιλέξουμε το ¨πιόνι" μας. Το ¨πιόνι¨ το λέμε εμείς οι παιχτες-άνθρωποι, το σώμα μας. Διαλέγουμε καλούς μας φίλους να παίξουν τους γονείς μας και έτσι δημιουργούμε το καταλληλότερο όχημα που μπορούμε να έχουμε για να παίξουμε στο παιχνίδι. Μερικές φορές ως άνθρωποι που έχουμε προβλήματα αμνησίας, δεν θυμόμαστε δηλαδή οτι είμαστε Θεοί, νομίζουμε οτι το σώμα μας δεν είναι σύμμαχος μας. Πόσο λάθος κάνουμε... Ακόμα και ένα ασθενές σώμα είναι το καταλληλότερο για να πάρουμε τα μαθήματα που έχουμε επιλέξει!

Για να λειτουργήσει το σώμα μας χρειάζεται να "κατεβάσουμε" μαζί του μια μικρή ποσότητα από την θεϊκή μας υπόσταση. Και με ένα σύμπλεγμα χορδών ενώνουμε το σώμα με το Θεϊκό μας κομμάτι!

Θα μου πεις γιατι τα λέω όλα αυτα.. αν έχεις λίγη ακόμα υπομονή θα καταλάβεις! Αυτό το συμπλεγμα χορδών μεταφέρει φώς, πληροφορία και ενέργεια προς και από το σώμα στον Θεϊκό μας εαυτό. Αν το σκεφτείς λίγο θα καταλάβεις ότι όταν κάνουμε σκέψεις που δεν περιέχουν αγάπη ή πράττουμε χωρίς αυτήν, μερικές από τις χορδές μας κόβονται. Όταν βιώνουμε το τραύμα της ζωής μας, κόβονται, όταν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας κόβονται.. κ.ο.κ. Όσο παίζουμε στο παιχνίδι τις ελεύθερης επιλογής οι χορδές κόβονται. Και όσο κόβονται τόσο λιγότερο φως, πληροφορία και ενέργεια μεταφέρουμε με το όχημα μας. Και αυτό δεν είναι κακό. Για αυτό είναι φτιαγμένες, για να κόβονται και να επανενώνονται.

Μέχρι στιγμής δεν υπήρχε τρόπος για να μπορέσουμε να ενώσουμε τεχνητά αυτές τις χορδές. Μέχρι που ήρθε σαν δώρο το Reconnection. Αυτό που κάνει είναι να επανενώνει όλες τις κομμένες χορδές, και να τους δημιουργεί την τάση να επανενώνονται μόνες τους αν αυτές σπάσουν πάλι. Φαντάζεστε τι σημαίνει αυτό για εμάς τους ανθρώπους που ζούμε στο παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογης... Για πρώτη φορά στην ιστορία μας μπορούμε να είμαστε πιο Θεοί, πιο δυνατοί και πιο μέσα στην κοσμική αγάπη. Τα δώρα που φέρνει μαζί του το reconnection είναι απεριόριστα!

Αλλά όπως συνηθίζω να λέω, συν Αθηνά και χείρα κινει... Δεν χρειάζεται μόνο να πάμε σε έναν μεσάζοντα και να περιμένουμε να αλλάξει η ζωή μας. Η Αναγέννηση μας, η Ανάληψη μας γίνεται όταν εμείς μάθουμε πως παίζετε το παιχνίδι της μάθησης εδώ στην Γή. Για αυτόν τον λόγο έχουμε φτιάξει και τα σεμινάρια ReTake Your Power. Μέσα από αυτά μαθαίνουμε όσα μας χρειάζονται για να γίνουμε εργάτες του φωτός, ή αν θες να αναλάβουμε την ευθύνη της Θεκότητάς μας.

Αν λοιπόν θέλεις να βιώσεις τι σημαίνει να είσαι ένας Φωτισμένος Άνθρωπος δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το reconnection και να παρακολουθήσεις το ReTake Your Power. Κατα την γνώμη μου είναι ο πιο ολοκληρωμένος τρόπος που έχουμε σήμερα ως ανθρωπότητα για να καταλάβουμε, πραγματικά να καταλάβουμε τι είναι αυτό το παιχνίδι που παίζουμε και να το παίξουμε με χαρά!

Α! Ξέχασα να πω οτι το The Reconnection το κάνεις μία φορά μόνο στην ζωή σου και δεν χρειάζεστε να το ξανακάνεις ΠΟΤΕ! Ταυτόχρονα υπάρχει και το Reconnective Healing, οπού βοηθά και άτομα που έχουν κάνει το reconnection και άτομα που δεν το έχουν κάνει. Το Reconnective Healing είναι ένας τρόπος να επανέλθεις τεχνητά σε υψηλές δονήσεις, και βοηθά να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτικη. Αν το ψάξεις λίγο παραπάνω μέσω net θα διαπιστώσεις τα θαύματα που βιώνουμε όλοι εμείς καθημερινά που ασχολίαστε με αυτήν την νέα "εμπειρία"-Θεραπεία.

Για ότι απορία έχεις ή αν κάτι δεν εξηγησα πολύ καλά, είμαι στην διάθεση σου να εξηγήσω και άλλο! Για περισσότερες πληροφορίες για το ReTake Your Power μπορείς να πάρεις και στο site μας: http://www.retakeyourpower.com

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Φεβ 2010 12:34   
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος
Άβαταρ μέλους

Level: 5
HP: 1 / 81
1 / 81
MP: 38 / 38
38 / 38
EXP: 39 / 51
39 / 51
Καλησπέρα είδα μια ωραία συζήτηση και δεν μπορώ να αντισταθώ για όσους με ξέρουν..
Το Reconnection είναι ένα σύστημα που πραγματικά τον τελευταίο καιρό έχει διαφημιστεί και να με ειλικρινής το έψαχνα και εγώ.
Αυτά όμως που θέλω να πω & σε κάποια να συμπληρώσω & σε κάποια να διαφωνήσω με τον φίλο η φίλη μας είναι τα έξης
(Λες …είμαστε θεοί που το παίζουν & λίγο άνθρωποι) θα έλεγα σε καθαρά φιλοσοφική συζήτηση τα έξης
Δεν είμαστε θεοί που το παίζουν άνθρωποι αλλά είμαστε ενσαρκωμένες ανθρώπινες ψυχές!!
Είμαστε ένα κομμάτι στο πάζλ της δημιουργίας και είμαστε πιστεύω ίσως το καλύτερο.
Σε όλη την δημιουργία βλέπουμε παντού της ιδιότητες του Θεού
Ο Θεός είναι παντού είναι μέσα μας -άλλα και έξω από εμάς -και εμείς έχουμε την δυνατότητα να προσεγγίσουμε το Θείο και να το κατανοήσουμε σε όλο του το μεγαλείο
Επίσης από εκεί προσερχόμαστε και εκεί θα ξαναπάμε
Και θα σου έλεγα ότι μπορούμε και εμείς να γίνουμε για λίγο Θεοί μάλλον να κλέψουμε ας μου επιτραπεί να το πω, λίγο από την δόξα του Θεού γιατί μπορούμε & δημιουργούμε.
Ακόμα και στα πιο απλά παραδείγματα όμως μέσα στην φύση μπορούμε να κατανοήσουμε το Θείο.
Ο άνθρωπος φίλε/η μου πραγματικά είναι ένα πιόνι στην δημιουργία άλλα ο αληθινός σκοπός του είναι να ενωθεί ξανά με το Θείο, να ανάψει το Θεϊκό σπινθήρα μέσα του.
Όσα χρονιά ασχολούμαι με τα εναλλακτικά δεν έχω ακούσει πουθενά για χορδές η σύμπλεγμα χορδών.
Χορδή είναι μια και είναι η Αργυρά χορδή.
Είναι πραγματικά η χορδή που μας συνδέει με το Όλον και αν κοπεί έκλεισε ο κύκλος της τωρινής ενσάρκωσης
Εκτός βέβαια εάν εννοείς της ακτίνες της αύρας οι οποίες πραγματικά σπάνε και
μολύνονται (βλέπε Φώτο).
Ο Κινητήριος μοχλός της αγάπης είναι ένας
Η ΚΑΡΔΙΑ !!!
Είναι πραγματικά το όργανο που εκπέμπει Φως!!!
Και συμπληρωματικά να σου πω ότι ενεργοποιώντας το τσάρκα της καρδίας φτάνεις στο να κανείς της μεγαλύτερες θεραπείες
!!! Της Θεϊκές θεραπείες !!!
Τέλος να τονίσω ότι όλα αυτά τα συστήματα είναι σαφώς δρόμοι για να ενεργοποιηθεί κάποιος και δεν είναι κάποιο καλύτερο από το άλλο ούτε δίνει κάποιο περισσότερη η λιγότερη φώτιση
Απλά πολύ απλά ο καθένας μπορεί να βοηθηθεί από αυτό που του ταιριάζει περισσότερο.
Ευχαριστώ.

Συνημμένα:
img103.jpg
img103.jpg [ 146.29 KiB | 91 προβολές ]
Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Φεβ 2010 02:13   
Μαθητής
Μαθητής

0 / 18
8 / 8
7 / 10
Φίλε μου ενάρετε γεια σου

Πρώτον είμαι άνδρας οπότε μπορείς να μου μιλάς στο αρσενικό! Με λένε Αργύρη Στραβελάκη και είμαι θεραπευτής του The Reconnection και Reconnective Healing και σκηνοθέτης.

Είναι λογικό να μην έχεις ακούσει τις πληροφορίες που ανέφερα παραπάνω και αυτό γιατί είναι εντελώς καινούριες πληροφορίες, και μερικές από αυτές ανατρέπουν αυτά που ήδη γνωρίζαμε ότι ισχύουν.

Θα έχεις διαπιστώσει ότι τα πράγματα αλλάζουν γύρω μας πολύ γρήγορα, και μαζί τους παράσερναν και πληροφορίες που μέχρι τώρα δεν τις χρειαζόμασταν.

Είναι πολύ όμορφα τα λόγια σου και όντος αυτές είναι η πληροφορίες που έχουμε διαβάσει. Βλέπεις το να αναλάβεις την ευθύνη σου ως ένας από τους δημιουργούς του κόσμου μας, σε κάνει να έρθεις θες δεν θες μπροστά στις ευθύνες σου.

Τελείωσε ο χρόνος που θα κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας απλά και μόνο επειδή είναι βολικό. Αν θες να ζήσεις την εποχή που έρχεται και να την χαρείς χρειάζεστε να αναλάβεις τις δικές σου ευθύνες.

Συγνώμη που ίσως ακούγομαι απόλυτος, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα μου. Οι πληροφορίες αυτές είναι πραγματικές, και για αυτόν τον λόγο παρουσιάζονται και στα σεμινάρια που διδάσκω (ReTake Your Power). Την τελευταία μέρα του σεμιναρίου ο κάθε ένας από τους παρευρισκομένους κάνει αυτό που λέγαμε παλιότερα channeling, και σήμερα το λέμε Ανωτέρα Επικοινωνία. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ! Δεν είναι πια χάρισμα, γιατί είμαστε όλοι κομμάτια του ίδιου Θεού, του ίδιου Σύμπαντος ή όπως αλλιώς να το λες.

Και κλείνω σχολιάζοντας αυτό που είπες... "Ο άνθρωπος φίλε/η μου πραγματικά είναι ένα πιόνι στην δημιουργία άλλα ο αληθινός σκοπός του είναι να ενωθεί ξανά με τ θές ο Θείο, να ανάψει το Θεϊκό σπινθήρα μέσα του."

(πρώτα πρέπει να πω οτι τα αγγελάκια μου διασκεδάζουν πάρα πολύ αυτές τις συζητήσεις... μου λένε οτι μέσα από αυτες επιτρέπω τον εγωισμό μου να παρουσιαστεί, οπότε αν το κάνω με συγχωρείς, απλά προσπάθησε να παραμερίσεις κάτι που μπορεί να σε ενοχλήσει, και να δεις αυτό που θέλω να σου πω... )
Εχει δίκιο οτι είμαστε πιόνια... αλλά μαλλον από διαφορετική πλευρά, αν μπορείς να με υποστείς λίγο στον συλλογισμό μου. Φαντάσου οτι είσαι Θεός για λίγο. Φαντάσου οτι κοιτάς προς την γή και βλέπεις το κομμάτι σου που λες τώρα πιόνι. Και δές το λίγο καλύτερα... Θα δεις οτι το παιχνίδι που παίζει το "πιόνι" είναι δημιουργημένο από τις δικές του προθέσεις. Όχι μόνο τα συναισθήματα του αλλά και όλα τα υλικά πραγματα που βρίσκονται ή δημιουργούνται γύρω του. Στην ουσία, το "πιόνι" είναι ο δημιουργός της ζωής του και σαν αποτέλεσμα είναι απόλυτα υπεύθυνος για την δική του δημιουργία... Για να το καταλαβεις αυτό απλά χρειάζεστε να το νιώσεις πρωτα και μετα να το σκευτεις... Ετσι θα νιώσεις οτι το πιόνι είναι ένα ξεκάθαρο κομμάτι αυτού που τώρα ώς πιόνια βιώνουμε σαν Θεό. Και αυτό είναι και η απόδειξη των λεγομένων μου. Ο Eric Pearl λέει κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ... Αυτοί που λένε οτι δεν το καταλαβαίνουν στην ουσία το καταλαβαίνουν αλλά δεν τους συμφέρει να το πούνε.

Ειληκρινά δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, δεν ειναι αυτός ο στοχος μου. Ο στοχος μου ειναι να μεταφέρω αυτές τις πληροφορίες σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για έναν και μοναδικό λόγο. Θέλω παρέα :D και παρέα υψηλής δόνησης για να μπορώ μέσα από την συναναστροφή μου μαζί τους, να γειώνουμε περισσότερες πληροφορίες. Δεν το παίζω εξυπνος ούτε υπεράνω όλων των άλλων. Και αν ακούγετε έτσι μπορείς να μου πεις να βρω άλλον τρόπο να εκφράζομαι.

Σε ευχαριστώ που μου έδωσες έναυσμα για να σκεφτώ και να απαντήσω!

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Φεβ 2010 02:18   
Μαθητής
Μαθητής

0 / 18
8 / 8
7 / 10
Α! Και όσο αφορά την εικόνα που έβαλες ως συνημμένο έχει να κάνει με την Αύρα, σωστά; Το Reconnection και το Reconnective Healing δεν εχει να κάνει με αύρα. Δεν καθαρίζει αυρες ούτε σκοτεινές ενέργειες. Αν θες, φέρνει μια καθαρή θεϊκή ακτίνα που διαπερνά το πνεύμα το αστρικό μας και το σώμα μας, καυτηριάζοντας ότι βρεί στο διάβα της. Είναι μια απόφαση που σου αλλάζει ριζικά όλη σου την ζωή, μέσα σε 2 μέρες....

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Φεβ 2010 09:57   
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος
Άβαταρ μέλους

1 / 81
38 / 38
39 / 51
Λοιπόν φίλε μου Αργύρη που είμαστε και συνονόματοι.
Προσπαθώ να καταλάβω αυτήν την προσέγγιση που λες και ίσως να λέμε και τα ίδια πράγματα στην ουσία απλά να αλλάζει ο τρόπος διατύπωσης.
Να μην αισθάνεσαι άσχημα τουλάχιστον από εμένα και πραγματικά να γράφεις αυτά που πραγματικά θέλεις να δώσεις & να μοιραστείς όπως κάνω και εγώ μέσα από το forum.

Και εδώ μια παρένθεση πραγματικά ευχαριστώ τους υπευθύνους στο forum γιατί μας δίνουν μια ευκαιρία. (Άνθρωποι που κουβαλάμε αυτήν την ευθύνη που λες, να έχουμε από εδώ μέσα μια ευκαιρία να δώσουμε & να φωτίσουμε τις ανθρώπινες ψυχές).

Τον τελευταία καιρό πραγματικά κατακλυζόσαστε από κάθε είδους πληροφορία, πραγματικά είμαστε σε μια περίοδο τρομακτικών αλλαγών, θα λεγα συμπαντικών αλλαγών. Βέβαια αυτό δεν έχει μόνο την καλή του πλευρά η να το πω διαφορετικά θέλει ιδιαίτερη προσοχή & φιλτράρισμα και το αναφέρω σε όλους άλλα ιδιαίτερα σε εκείνους που διδάσκουν διότι περνάμε πραγματικά σε έναν διαφορετικό κραδασμό & και ως συνήθως στις αλλαγές η αρχική περίοδος και μέχρι να σταθεροποιηθούμε θέλει ιδιαίτερη προσοχή & Η συνέπεια αυτής της αλλαγής βεβαία είναι ότι γινόμαστε ξανά Θεοί αν έτσι ακούγεται καλύτερα.

Δεν θέλω όμως να κουράσω άλλο απλά να αναφέρω ξανά για ακόμη μια φορά ότι πληροφορίες και συστήματα τον τελευταίο καιρό έχουν δοθεί στην ανθρωπότητα άλλα πρέπει να τα δούμε & να τα βιώσουμε σαν δρόμους που ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να τα διαβεί με αποτέλεσα την φώτιση γιατί εκεί είναι που συγκλίνουν όλα.

Τέλος θα σου αναφέρω ότι εδώ μέσα θα βρούμε πραγματικά μια παρέα που είναι σε υψηλή δόνηση.
Και αν έχουμε καλή διάθεση μπορούμε όχι μόνο να δώσουμε άλλα & να πάρουμε πράγματα που θα μας είναι χρήσιμα.
Ευχαριστώ!

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Φεβ 2010 10:19   
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος
Άβαταρ μέλους

1 / 81
38 / 38
39 / 51
Και να μην ξεχαστώ η φώτο έχει να κάνει με την αύρα και συγκεκριμένα με της ακτίνες της υγείας.
Αναλυτικότερα θα σου έλεγα ότι είναι βιοπλασματικές ακτίνες που ονομάζονται ακτίνες υγείας και εκτείνονται σε ευθεία γραμμή & διαπερνούν την εσωτερική αύρα έχουν μήκος 60-90 εκατοστα & σχηματίζουν την αύρα της υγείας η οποία λειτουργεί σαν προστατευτική ασπίδα κατά της μόλυνσης και της παθογόνου ενέργειας
Το μεγέθους των ακτινών της υγείας ,ενδέχεται να αυξηθεί σημαντικά καθώς η ανθρωπότητα εξελίσσεται προς το ανώτερο επίπεδο.

Κορυφή
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 11 δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Για την καλύτερη εμφάνιση της δημοσίευσής μας... Δεν κολλάμε τις τελείες, τα κόμματα, τα αποσιωπητικά και τις παρενθέσεις με την επόμενη λέξη!