ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΛΙΑ : ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΛΙΑ

Προβολή ενεργών θεμάτων

Ταξιδεύουμε... στον άγνωστο κόσμο της ψυχής... σε ένα μεγάλο καράβι... Και προχωράμε σε αόρατους κόσμους που θέλουμε να εξερευνήσουμε... Προορισμός μας η Νέα Εποχή! Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το υπέροχο ταξίδι, πέρα από τα όρια της ορατής πραγματικότητας... γίνε συνεπιβάτης, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!!!

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 11 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Νοέμ 2009 11:55   
Σοφός
Σοφός

Level: 20
HP: 107 / 893
107 / 893
MP: 426 / 426
426 / 426
EXP: 474 / 518
474 / 518
Πιστεύετε πως υπάρχει τελικά πραγματική φιλία μεταξύ των γυναικών;

Την πρώτη μέρα που πήγα στο Νηπιαγωγείο κάθισα δίπλα από ένα κοριτσάκι που έκλαιγε ασταμάτητα και μου είπε πως το έλεγαν Έλενα, αυτό το κοριτσάκι είναι ακόμα φίλη μου μετά από τόσα χρόνια.

Στην πρώτη Δημοτικού την διπλανή μου την έλεγαν Βασούλα, αυτό το κορίτσι είναι ακόμα φίλη μου και ας είναι μακριά.

Στην πρώτη Γυμνασίου την διπλανή μου την έλεγαν Άντα, αυτό το κορίτσι είναι ακόμα φίλη μου.

Μην σας κουράσω άλλο.
Εγώ προσωπικά πιστεύω στην φιλία των γυναικών γιατί στην ουσία είναι φιλία ΑΝΘΡΩΠΩΝ και ΟΧΙ ΦΥΛΩΝ, βέβαια η αλήθεια είναι πως πολλές γυναίκες δεν πιστεύουν το ίδιο.....
Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε πολλές φορές να είμαστε ντόμπρες πρώτα με τους εαυτούς μας και μετά με την κολλητή!!!
Η αλήθεια είναι πως πολύ πιο εύκολα θα κριτικάρουμε την κολλητή παρά τους εαυτούς μας!!!
Η αλήθεια είναι πως πολύ πιο εύκολα θα πάρουμε τον φίλο της κολλητής παρά να βρούμε κάποιον δικό μας!!!
Η αλήθεια είναι όμως πως πέρα από όλα αυτά μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα στις γυναίκες!!!
Δεν θα επαναλάβω ονόματα σας αγαπάω φιλενάδες!!!

Σίγουρα όλες μας έχουμε πει πίσω από την πλάτη της κολλητή μας για το ντύσιμο της, για το σπίτι κ.α.

Άλλες μας κάνουν καλό και άλλες κακό.

Mας κάνουν καλό! Σε πείσμα αυτών που πιστεύουν πως οι γυναικείες φιλίες δεν αντέχουν στο χρόνο και δεν είναι το ίδιο βαθιές με τις αντρικές, η πραγματικότητα αποδεικνύει πως 95% κάνουν λάθος.

Όλες μας έχουμε την καχυποψία, άν μας κρίνουν ή να δείξουμε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την φίλη μας. Και όλες μας έχουμε πει άσχημα λόγια για τη "υποτιθέμενη "φίλη μας.

Η φιλία βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, στη ταύτιση αλλά και στην κατανόηση. Μπορούμε να μοιραζόμαστε μεταξύ μας συναισθήματα, εμπειρίες και να αλληλοστηριζόμαστε στις δύσκολες καταστάσεις. Σίγουρα όχι όμως για να κατακρίνουμε και να "θάβουμε" άλλους, ή και ακόμα τους ίδιους μας τους φίλους.

Δυστυχώς όμως κάποιες φορές, δεν μπορούμε να είμαστε όσο καλές φίλες θα θέλαμε. Είναι λογικό γιατί οι ρυθμοί της καθημερινότητας αλλά και οι αυξημένες υποχρεώσεις μας, μας αναγκάζουν να παραμελούμε τις φίλες μας.

Ένα είναι σίγουρο ότι οι φίλες στις δύσκολες στιγμές φαίνονται και όχι α τι ωραία που είσαι σήμερα, πω πω πως αδυνάτισες (και πίσω της κόκκαλο έχει γίνει)... Το κοπλιμέντο ισχύει μόνο αν έχει να σε δει πάνω από 2/3 ημέρες και όχι πριν 2 ώρες!

Και σίγουρα γνωστές μπορεί να υπάρχουν πολλές, αλλά φίλη μία, άντε δυο, άντε τρείς, άντε τέσσερις!
Παραπάνω... σίγουρα όχι.

Γι αυτό αγαπήστε τις φίλες σας για αυτό που είναι και όχι για αυτό που θα θέλατε εσείς να είναι.
Η φιλία γένους θηλυκού σίγουρα είναι δύσκολη(;)
Παρακαλώ τις γυναίκες του φόρουμ να καταθέσουν τις απόψεις τους!!!

Εικόνα

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Νοέμ 2009 12:41   
Μαθητής
Μαθητής
Άβαταρ μέλους

Level: 1
HP: 0 / 18
0 / 18
MP: 8 / 8
8 / 8
EXP: 9 / 10
9 / 10
Εγώ νομίζω ότι δεν έχει σχέση αν είναι μεταξύ γυναικών ή ανδρών η φιλία αλλά αυτό που μετράει είναι το κατά πόσο καλά τα έχει με τον εαυτό του το άτομο και κατά πόσο υπολογίζει τα όρια του άλλου. Εγώ έχω 2 φίλες από τα 12 μου, είμαστε εντελώς διαφορετικές σε όλα, αλλά με το να σεβόμαστε την διαφορετικότητά μας, έχουμε μια υγιή σχέση!

Και αυτό πιστεύω ότι ισχύει και στις ερωτικές σχέσεις..

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Νοέμ 2009 18:18   
Μαθητής
Μαθητής
Άβαταρ μέλους

Level: 3
HP: 0 / 44
0 / 44
MP: 21 / 21
21 / 21
EXP: 20 / 27
20 / 27
Φυσικά και υπάρχει γυναικεία φιλία.

Η Φιλία δεν κάνει διακρίσεις, υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων (άντρας με άντρα, άντρας με γυναίκα, γυναίκα με γυναίκα) μεταξύ ζώων αλλα και μεταξύ ανθρώπων και ζώων.

Όποιος έχει διαφορετική άποψη απλώς είναι τόσο λίγος που δεν αναγνωρίζει τον ανώτερο εαυτό, τον άνθρωπο, στον κάθε ένα από εμάς.

Κανένα "είδος" φιλίας δεν μπορεί να θεωρηθεί ανώτερο από άλλο.

Είμαι μοναχοκόρη. Οικογένειά μου θεωρώ και τους φίλους μου. Έτσι έχω μια "αδερφή" απο 5η δημοτικού που την λατρεύω και δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτήν.

Φιλία και Αγάπη είναι απ τα ισχυρότερα αισθήματα. Κι ακόμα κι αν έχουμε προδοθεί από ανθρώπους το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να θυματοποιήσουμε τον εαυτό μας, να σηκώσουμε τοίχοι και νά χουμε τάχα μου τη δικαιολογία ότι δεν ζήσαμε, δεν δώσαμε και δεν δωθήκαμε επειδή πληγωθήκαμε.

Με μόνο το ψίχουλό μου λογαριάζω τον εαυτό μου Άρχοντά τους!

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Νοέμ 2009 19:55   
Σοφός
Σοφός
Άβαταρ μέλους

Level: 15
HP: 29 / 488
29 / 488
MP: 233 / 233
233 / 233
EXP: 269 / 292
269 / 292
ΙΟΚΑΣΤΗ μου, πολύ όμορφο το θέμα σου!!!

Η φίλια είναι ένα θησαυρό που όταν θα το χρειαστείς και το ανοίγεις, θα σε βγάλει απο τη δυσκολία, θα σου δώσει το κουράγιο να συνεχίσεις θα σε μάθει να μοιράζεσαι..

Όλοι έχουμε το δοχείο, καρδιά για να μαζεύουμε τα μαργαριτάρια... Και όταν έρθει η ώρα, όλοι τα ανοίγουμε, άλλα τι έχουμε μαζέψει μέσα!!!!!

Η φίλια, δεν έχει φύλο, έχει καρδιά...

Το βίντεο, το αφιερώνω σε όλους και στης αγαπημένες μου φίλες, να είστε πάντα καλά.......

:happy: :happy: :happy:

όπου πίστις, εκεί αγάπη
όπου αγάπη εκεί ειρήνη
οπού ειρήνη εκεί ευλογία
οπού ευλογία εκεί Θεός

οπού Θεός
ουδεμία ανάγκη.

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Νοέμ 2009 20:10   
Σοφός
Σοφός
Άβαταρ μέλους

Level: 15
HP: 29 / 488
29 / 488
MP: 233 / 233
233 / 233
EXP: 269 / 292
269 / 292
Εικόνα

όπου πίστις, εκεί αγάπη
όπου αγάπη εκεί ειρήνη
οπού ειρήνη εκεί ευλογία
οπού ευλογία εκεί Θεός

οπού Θεός
ουδεμία ανάγκη.

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Νοέμ 2009 21:01   
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Level: 20
HP: 116 / 893
116 / 893
MP: 426 / 426
426 / 426
EXP: 475 / 518
475 / 518
Κι εγώ κατά την άποψή μου πιστεύω στη φιλία μεταξύ των γυναικών, όπως και στα υπόλοιπα είδη φιλίας. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις όμως που μερικές γυναίκες υποστηρίζουν το αντίθετο. Σ' αυτή την περίπτωση, πρώτη η ίδια δεν είναι έτοιμη να δώσει τη φιλία της, όχι να τη δεχτεί, οπότε βέβαια δεν μπορεί να αναπτύξει φιλίες με άλλες γυναίκες...

"Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία" Ανδρέας Κάλβος

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Νοέμ 2009 22:49   
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Level: 26
HP: 294 / 1637
294 / 1637
MP: 781 / 781
781 / 781
EXP: 917 / 917
917 / 917
Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στη ΦΙΛΗ μου και πνευματική ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ μου ΙΟΚΑΣΤΗ, για την τοσο ομορφη επιλογή θέματος.

Πιστεύω στην φιλία μεταξύ γυναικών.
Ναι υπάρχει. Και επειδή το ζω κι εγώ (σε ευχαριστώ Θεέ μου), μπορώ να σας πω ότι είναι ένα πάρα πολύ βαθύ και έντονο συναίσθημα, η φιλία μεταξύ των γυναικών.

Από μικρή είχα πολλές παρέες με κορίτσια και αγόρια. Είχα φίλες κολλητές, όμως πλεόν δεν τις έχω. Καθώς κατά την πάροδο των χρόνων, ωριμάζαμε ως προσωπικότητες και κάποια στιγμη καταλάβαμε ότι ήμασταν πάρα πολύ αταίριαστες πλέον. Όταν είμαστε παιδιά, εμείς οι γυναίκες, κάνουμε φιλίες. Οταν μεγαλώσουμε, πλέον αλλάζουμε δραστικά στα ενδιαφέροντά μας συνηθως, ομως η βάση μένει παρόμοια, η βάση του χαρακτήρος μας. Παρολα αυτα ομως, αν τα ενδιαφεροντα αλλαξουν; Τοτε μενει η αναμνηση μεσα μου και η συμπαθεια αγαπης, για εκεινη την παλαια μου καλη μου φιλη. Και αν ποτε με χρειαστει, θα τρεξω στο πλευρο της εαν δυναμαι. Ομως πλεον κολλητες δεν ειμαστε. Άλλα τα δικα μου ενδιαφεροντα και άλλα τα δικα της.

Τωρα τα τελευταια χρονια βιωνω την αδελφικη φιλία μεσα απο τις φιλες μου (και τους φιλους μου). Και θα ηθελα να κρατησει αιώνια, αν το θελει και ο Θεος.

Καποιο μελος ειδα αναφερθηκε στο γεγονος οτι οι περισσοτεροι πιστευουν πως οι ανδρικες φιλιες ειναι πιο αληθινες και πιο μακροχρονιες.
Βεβαια, αν ψαξει καλύτερα καποιος, αν εστιασει πιο βαθυα στις φιλιες στα δύο φύλα, τοτε ισως διαπιστωσει οτι άλλο εννοούν τα αγόρια όταν προφέρουν τη λέξη "φιλία" και άλλο εννοούν τα κορίτσια. Θα το αναπτυξω αλλη στιγμη. Και τα δυο φύλα πάντως, ανδρες και γυναίκες, έχουν δώσει πολύ όμορφα αν και διαφορετικά νοήματα κατά την ερμηνεία της ιερής αυτής λέξης "ΦΙΛΙΑ".
Αν καναμε μια δημοσκοπηση, θα ριχναμε πολυ γελιο. Μμμμμμμμ :think:

Οντως συνηθως βλεπουμε οι αντρες να κρατανε μακροχρονιες φιλιες μεταξυ τους, παρα οι γυναικες. Και σας ξαναπαραπεμπω σε δημοσκοπηση! Καποιοι ανδρες θα μπορουσαν να εχουν φιλους μονο για να πηγαινουν στο ματς της Κυριακης (ομαδαρα ειναι μία!!!). Ποσο καιρο μπορει να υπαρχει μια ομαδα;; Εφορου ζωης! Εξου και καποιες απο τις παντοτινες ανδρικες φιλίες.
Οντως συνηθως βλεπουμε οι γυναίκες να παρουσιάζουν την ταση να μην μπορουν να κρατησουν μακροχρονιες φιλίες μεταξύ τους. Και καλά κάνουμε!! Ακους εκεί να μου πάρει από τα χέρια την μπλούζα που είχα πρώτη εγώ διαλλέξει να αγοράσω από το μαγαζί!!!!!

Τωρα ενταξει σταματαω την πλακα για να σας θεσω κατι που θα σας βαλει σε σκεψεις γυναικες φιλεναδες μου εσεις!
Για ποιο λογο μια γυναικα μπορει να συγχωρησει και να δωσει ευκαιριες παμπολλες σε εναν ανδρα υποψηφιο συζυγο, και δεν μπορει να δωσει δεύτερη ειτε τρίτη ευκαιρία σε μια γυναίκα υποψήφια για παντοτινή και αδελφική της φίλη??

Επισης να ρωτησω, για ποιο λογο μια γυναικα μπορει να μεινει πιστη σε εναν συζυγο τυραννο που της τρωει τη ψυχη καθημερινως... Και δεν μπορει να μεινει πιστη στη φιλια της με τη γυναικα φιλη της και με την πρωτη ευκαιρια προσπαθει να την απομακρυνει απο την ευτυχια της με καθε τροπο? Μηπως ισχυει το "αν δεν ειμαι εγω καλά, ούτε εσυ να είσαι καλά... μωρή!".

Και εχω να σας γραψω κι αλλα. Ομως τωρα θα σταματησω εδω, για να δω κατα ποσο ευαισθητοποιησα με τα οσα εγραψα.

Φιλεναδες μου μακια μακια πολλα!!

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2009 01:40   
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Level: 7
HP: 1 / 130
1 / 130
MP: 62 / 62
62 / 62
EXP: 73 / 81
73 / 81
Μου 'ρχεται κατι στο μυαλο που λεγαμε παιδια.

Φιλια λεξη ιερη,
φιλια λεξη θεια,
και παρτε για παραδειγμα
Ελλαδα και τουρκια. :lol:

Το λεγατε και σεις?

Θα μεινω στις λεξεις 'ιερη' και 'θεια' γιατι αυτο ειναι η φιλια για μενα. Εχω λοιπον μια φιλη αδελφικη. Την αγαπω παρα μα παρα πολυ. Και οι ιδια λεει πως ειμαστε αδερφες ψυχες. Η οτι σε προηγουμενη ζωη ειμασταν μαζι (για πλακα γιατι οτιδηποτε μεταφυσικο την τρομαζει πολυ).

Η φιλια δοκιμαζεται στον χρονο. Αυτο κανει μια φιλια γερη. Το να αντεχει στον χρονο. Και θελει και δουλεια διοτι φιλια δεν ειναι μονο στα λογια. Ειναι να λεει ο ενας ασπρο και ο αλλος μαυρο ομως ο ενας να σεβεται το ασπρο του αλλου η το μαυρο αντιστοιχα. Εκει ειναι ολοι η υποθεση.

Απο τους φιλους δεν απαιτουμε, δεχομαστε απλα οτι μας προσφερουν.

Δεν αγωνιζομαστε να τους αλλαξουμε κατα οπως μας 'βολευει', τους δεχομαστε οπως ειναι.

Ειμαστε διπλα τους οταν μας χρειαστουν χωρις να ζηταμε ανταλλαγματα.

Χαιρομαστε με την χαρα τους και κλαιμε με τον πονο τους.

Στεκομαστε διπλα τους και δεν τους κρινουμε.

Τους αγαπαμε και τους φροντιζουμε και τους το δειχνουμε κυριως.

Καλη μου φιλεναδα να σαι παντα καλα να προσεχεις και σε λατρευω.

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2009 17:30   
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Level: 27
HP: 341 / 1795
341 / 1795
MP: 857 / 857
857 / 857
EXP: 936 / 1000
936 / 1000
Γεια σας αγαπητοί μου φίλοι

Συγχαρητήρια ΙΟΚΑΣΤΗ για το όμορφο αυτό θέμα!!! :dance: :clap: :thumright:

Διάβασα τις επισημάνσεις σας και ήσαν όλες πολύ ενδιαφέρουσες!!!!

Θα ήθελα να προσθέσω και τη δική μου πινελιά για τη γυναικεία φιλία και εν γένει για τη φιλία και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Τι είναι αυτό, άραγε, που δένει δύο ανθρώπους, που τους γεννά όμορφα συναισθήματα και τους ωθεί να μοιράζονται στιγμές και να απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου;;;;;;;;;;

Μα τι άλλο... η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!

Είναι φύσει αδύνατον να μπορέσουν να συνυπάρξουν δύο άνθρωποι μαζί, αν δε βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος, αν ενεργειακά δεν είναι συμβατοί!

Όπως αναφέρει και ο Λόμπσαν Ράμπα, οι ανθρώπινες σχέσεις παρομοιάζονται σαν τις συχνότητες του ραδιοφώνου. Εάν βρίσκονται σε διαφορετικές συχνότητες, τότε δεν μπορούν να έχουν ένα κοινό σημείο επαφής!!! Άλλωστε και οι πιο υγιείς σχέσεις, είναι αυτές που λειτουργούν κάτω από ίσους όρους, αλλιώς θα υπάρξει δυσαρμονία.

Στη ζωή μου το έχω βιώσει αυτό στο... έπακρο!!! Με άτομα δυσαρμονικά δεν υπήρχε και υπάρχει κοινό σημείο επαφής, με άτομα συμβατά ή όμοια υπήρξε και υπάρχει η απόλυτη ταύτιση και αρμονία.

Αληθινή φιλία, λοιπόν, μπορεί να υπάρξει μόνον όταν ενεργειακά ταυτιζόμαστε, γεμίζουμε μπαταρίες και... απογειωνόμαστε!!!!!!!!!!!!!

Ο πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάσταχτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του... Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΣ... ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΕΡΟΣ! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο WWW ICQ YIM  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Νοέμ 2009 00:18   
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Level: 7
HP: 1 / 130
1 / 130
MP: 62 / 62
62 / 62
EXP: 73 / 81
73 / 81
Αχ πεστα Καρμα μου. Οταν ακουω αυτο το 'Τα αντιθετα ελκονται' παθαινω. Πως μπορουν να συμβαδισουν 2 που ο ενας ακουει κλασσικη μουσικη και ο αλλος σκυλαδικο??????? Τροπος του λεγειν. Ε? πως?

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Δεκ 2009 18:32   
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Level: 26
HP: 294 / 1637
294 / 1637
MP: 781 / 781
781 / 781
EXP: 917 / 917
917 / 917
anabela έγραψε:
Αχ πεστα Καρμα μου. Οταν ακουω αυτο το 'Τα αντιθετα ελκονται' παθαινω. Πως μπορουν να συμβαδισουν 2 που ο ενας ακουει κλασσικη μουσικη και ο αλλος σκυλαδικο??????? Τροπος του λεγειν. Ε? πως?

Χεχε....

Λέτε??

Από τις αγαπημένες μου εκτελέσεις του κομματιού αυτού...
Ένα ωραίο πάντρεμα κλασικής μουσικής και μεταλ ρόκ.

Κορυφή
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 11 δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Για την καλύτερη εμφάνιση της δημοσίευσής μας... Δεν κολλάμε τις τελείες, τα κόμματα, τα αποσιωπητικά και τις παρενθέσεις με την επόμενη λέξη!