ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ • ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΓΙΟΡΤΗ; : ΩΡΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΓΙΟΡΤΗ;

Προβολή ενεργών θεμάτων

Ταξιδεύουμε... στον άγνωστο κόσμο της ψυχής... σε ένα μεγάλο καράβι... Και προχωράμε σε αόρατους κόσμους που θέλουμε να εξερευνήσουμε... Προορισμός μας η Νέα Εποχή! Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το υπέροχο ταξίδι, πέρα από τα όρια της ορατής πραγματικότητας... γίνε συνεπιβάτης, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!!!

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 3 δημοσιεύσεις ] 

Χριστούγεννα 75%  75%  [ 3 ]
Πρωτοχρονιά 0%  0%  [ 0 ]
Φώτων 0%  0%  [ 0 ]
Αγίου Βαλεντίνου 0%  0%  [ 0 ]
Πάσχα 25%  25%  [ 1 ]
Δεκαπενταύγουστος 0%  0%  [ 0 ]
Σύνολο ψήφων : 4
Συγγραφέας Μήνυμα
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Δεκ 2009 02:17   
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Level: 26
HP: 294 / 1637
294 / 1637
MP: 781 / 781
781 / 781
EXP: 881 / 917
881 / 917

Πείτε μας την επιλογή σας

και το λόγο που επιλέξατε.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Δεκ 2009 03:00   
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Level: 26
HP: 294 / 1637
294 / 1637
MP: 781 / 781
781 / 781
EXP: 881 / 917
881 / 917
Επέλεξα Χριστούγεννα.

Μου αρέσουν γενικά όλες οι γιορτές.

Με τη βοήθεια της "απαγωγής σε άτοπο" (πρωτοδεσμήτικη και δευτεροδεσμήτικη έκφραση χεχε... αχ! Αναμνήσεις..) σκέφτηκα λοιπόν να εντοπίσω κάποια αρνητικά στις γιορτές ώστε να μπορέσω να επιλέξω τελικά μόνον μία:

Την Πρωτοχρονιά όλα όμορφα, το μόνο αρνητικό είναι ότι αγχώνομαι να ευχαριστήσω τους πάντες και με πιάνει αμόκ καθώς δεν μου είναι εύκολο να περάσω εκείνη τη στιγμή που αλλάζει ο χρόνος, με όλους όσους μου κάνανε πρόταση να είμαστε μαζί... Ποιόν να πάρω ποιόν να αφήσω κάποιον πρέπει να πουλήσω.. Οπότε την έβγαλα από έξω την επιλογή Πρωτοχρονιά...

Τα Φώτα πολύ ωραία γιορτή. Ονομαστική μάλιστα της μικρής μου αδελφής. Όμως όλο χάνω την τελετή της εκκλησίας που ρίχνουν στα νερά το Σταυρό και τα Αγιάζουν. Είναι πολύ όμορφη η τελετή μου αρέσει πολύ. Κάθε χρόνο λέω θα πάω στην παραλία Θεσσαλονίκης να την παρακολουθήσω από κοντά. Μα όλο κάτι συμβαίνει και καταλήγω να την παρακολουθώ από την τηλεόραση. Είτε αργώ να ξυπνήσω το πρωί. Είτε έχει πολύ κίνηση στους δρόμους και ώσπου να φτάσω Θερμαϊκό, η τελετή έχει τελειώσει! Είτε καθώς ετοιμάζομαι για να πάω, βλέπω στην τηλεόραση πλάνα από το συνοστισμό από τον κόσμο που έχει μαζευτεί να παρακολουθήσει από κοντά την τελετή και απευθείας το μετανοιώνω και ξεντύνομαι. Σιγά μην πάω να παστωθώ και εγώ ανάμεσά τους, τέτοια μέρα Άγια που είναι να ακούω τριγύρω μου να κατεβάζουν καντήλια όλοι τους από τα νεύρα τους. Άσε που από το σπρώξε σπρώξε θα βρεθώ ξαφνικά χειμερινή κολυμβήτρια χωρίς να το καταλάβω... Οπότε έξω και τα Φώτα...

Αγίου Βαλεντίνου. Ωραία γιορτή. Όμως συνήθως αργώ στο ραντεβού με το έταιρο ήμισυ και ακούω της χρονιάς μου! Από τα νεύρα μου σκάω και το μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς που κρατούσα ελπίζοντας να γλυκάνω την ημέρα αυτήν τη ρομαντική, με πιάνει το παράπονο διότι για χάρη του καθόμουν τρείς ώρες στον καθρέπτη και φτιαχνόμουν να γίνω κοκέτα, έπειτα αρχίζω τσατιλάκια, και καθώς απομακρύνομαι (τέτοιος που είναι έτσι όπως μου φέρθηκε) του φωνάζω τα σέξυ εσώρουχα που μου πήρε για δώρο, να τα φορέσει εκείνος και να τα συνδυάσει αν θέλει και με τα κόκκινα γοβάκια μου και να κατέβει στη Γιαννιτσών (Συγγρού) και να πάει να ...... το ακόλουθο υλικό κόπηκε κατά την επεξεργασία για ευνόητους λόγους... χεχε.

Πάσχα... Τρελαινομαι για Πάσχα. Δυσκολεύτηκα ανάμεσα σε Πάσχα και Χριστούγεννα να επιλέξω. Όμως τελικά θυμήθηκα.. Το Πάσχα πάλι όλοι τους θέλουν να φάμε μαζί τη μαγειρίτσα. Καταλήγω να τρώω τρείς μαγειρίτσες μέσα σε ένα βράδυ! Πρώτο πιάτο με τη μαμά και το μπαμπά σπίτι. Δεύτερο πιάτο με την οικογένεια της φίλης μου που πάω να την πάρω για να βγούμε έξω: "Ε βρε Ιντιγκούλα" η μαμά της "Ένα πιάτο μαγειρίτσα θα το δοκιμάσεις να μου πείς και αν σου αρέσει έτσι όπως τη φτιάχνω εγώ!". Μπορώ να χαλάσω χατήρι η μικρή Ιντιγκούλα; Και το τρίτο πιάτο μαγειρίτσας έρχεται αχνιστό αχνιστό στο εστιατόριο πιάνο μπαρ που κλείσαμε με τους φίλους μας για έξοδο μετά την Ανάσταση. Όσο για τα αυγά τα κατσικάκια τα τσουρεκάκια και οι χολιστερίνες χτυπάνε κόκκινο. Από την άλλη δεν τρώω τίποτα και όλοι μου κρατάνε μούτρα και με λένε και ακατάδεκτη!

Δεκαπενταύγουστος! Τρελαίνομαι! Μπανάκια στη θάλασσα, ονομαστική εορτή ατόμων που αγαπάω, πανηγύρι, σαρδελίτσα στο ταβερνάκι αχ... είναι τέλεια. Το αρνητικό που μπορώ να βρω είναι ότι όταν έρχεται η εορτή αυτή, αμέσως σημάνει και το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών.

Οπότε Χριστούγεννα!!!!!!!!!!! Επιλέγω Χριστούγεννα!! Διότι όλοι όσοι θελουν να φαμε μαζί, κάποιους τους βάζω παραμονή και κάποιους ανήμερα. Όσους δεν πρόλαβα να δω, τους υπενθυμίζω ότι έχουμε και την Πρωτοχρονιά οπότε δεν μου κάνουν νάζια, μια ομορφη γιορτινή ήσυχη ημέρα. Δένδρο στόλισμα δωράκια και..... όταν φύγουν τα Χριστούγεννα δεν με πιάνει το παράπονο που τελειώνει η γιορτή διότι..... σε λίγες μέρες έρχεται Πρωτοχρονιά!! Γιούπι!!

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Δεκ 2009 02:20   
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Level: 20
HP: 116 / 893
116 / 893
MP: 426 / 426
426 / 426
EXP: 475 / 518
475 / 518
Επέλεξα τα Χριστούγεννα.
Εικόνα
Είναι η ημέρα που γεννήθηκε ο Ιησούς Χριστός!
Εικόνα
Είναι η ημέρα που αισθάνομαι πιο όμορφα και πιο χαρούμενη!
Είναι η ημέρα γιορτής που μπορείς να την περάσεις με όλους, την οικογένειά σου, τους φίλους σου, ακόμα και με τους άστεγους (στον Ερυθρό Σταυρό)!
Είναι η ημέρα που έρχεται ο Αϊ Βασίλης!
Εικόνα
Είναι η ημέρα που χαίρονται όλα τα παιδιά του κόσμου!
Εικόνα
Είναι η ημέρα που ακούμε τα πρώτα κάλαντα!
Εικόνα
Είναι η ημέρα που απολαμβάνουμε το στολισμένο σπίτι, δεντράκι και τη ζεστασιά του σπιτιού ή όπου αλλού έχουμε επιλέξει να πάμε!
Εικόνα
Είναι μια ημέρα που ανταλάσσουμε δωράκια!
Εικόνα
Είναι μια ημέρα προετοιμασίας για τη νέα χρονιά!
Είναι μια ημέρα που έχει πολλές πιθανότητες να χιονίσει, οπότε μπορεί να παίξουμε και χιονοπόλεμο!
Εικόνα
Είναι μια ημέρα που αγαπάμε όλο τον κόσμο!
Εικόνα

"Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία" Ανδρέας Κάλβος

Κορυφή
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 3 δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Για την καλύτερη εμφάνιση της δημοσίευσής μας... Δεν κολλάμε τις τελείες, τα κόμματα, τα αποσιωπητικά και τις παρενθέσεις με την επόμενη λέξη!