ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ • Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ : ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ

Προβολή ενεργών θεμάτων

Ταξιδεύουμε... στον άγνωστο κόσμο της ψυχής... σε ένα μεγάλο καράβι... Και προχωράμε σε αόρατους κόσμους που θέλουμε να εξερευνήσουμε... Προορισμός μας η Νέα Εποχή! Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το υπέροχο ταξίδι, πέρα από τα όρια της ορατής πραγματικότητας... γίνε συνεπιβάτης, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!!!

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 5 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Νοέμ 2009 03:08   
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Level: 7
HP: 1 / 130
1 / 130
MP: 62 / 62
62 / 62
EXP: 73 / 81
73 / 81
Η δικη μου εμπειρια ειναι πολυ προσφατη. Το προηγουμενο Σαββατο 31/10. Ειναι λοιπον Σαββατο πρωι και ειμαι μεσα στο αμαξι μου εξω απο το σπιτι μου και εχω βαλει μπρος την μηχανη περιμενοντας να ζεσταθει λιγο να φυγω για μαθηματα ιδιαιτερα. Το σπιτι μου ειναι σε σταυροδρομι οποτε το δικο μου αμαξι ηταν στο ενα στενο. Απο τον καθρεφτη του αμαξιου βλεπω τον αλλο δρομο του σταυροδρομιου προεκταση αυτου που ημουν ηδη.

Μεσα λοιπον απο τον καθρεφτη βλεπω ενα αυτοκινητο να ερχεται απο αυτον τον δρομο και να στριβει προς τα κατω. Χαμηλωνω τα ματια για πολυ λιγο και με το που τα ξανασηκωνω ξαναβλεπω το ιδιο αυτοκινητο με τον ιδιο οδηγο να ερχεται περα απο τον δρομο που ειχε μολις περασει. Επισης να πω οτι εδω ειναι χωριο στενοι οι δρομοι και για να κανεις τον κυκλο σε αυτο το σημειο θες 5 λεπτα να κανεις δηλ ολο το γυρο οχι μονο 2-3 δευτερα. Ακομα το σκεφτομαι...

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Νοέμ 2009 11:07   
Μαθητής
Μαθητής
Άβαταρ μέλους

Level: 3
HP: 0 / 44
0 / 44
MP: 21 / 21
21 / 21
EXP: 21 / 27
21 / 27
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, το είδες πριν να συμβεί;;

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Νοέμ 2009 17:16   
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

1 / 130
62 / 62
73 / 81
Οχι. Ειδα απο τον καθρεφτη μου εναν ανθρωπο αγνωστο μεσα σενα αμαξι να στριβει στην κατηφορα κατω. Εγω ημουν παρκαρισμενη στον ενα δρομο που εχει το σταυροδρομι. Τον βλεπω απο τον καθρεφτη λοιπον να ερχεται απο τον ακριβως αντιθετο δρομο πισω μου και να στριβει προς τα κατω. Χαμηλωνω τα ματια για πολυ λιγο 2? 3? δευτερολεπτα? αντε 4 που δεν ηταν. Τα ξανασηκωνω και βλεπω ακριβως την ιδια σκηνη. Τον ιδιο αγνωστο στο ιδιο αμαξι να περναει απο τον δρομο που ειχε περασει λιγο πριν. Ε μονο ο σουπερμαν θα εκανε τον γυρο μεσα σε 3'' γιατι ενας κανονικος ανθρωπος θελει τουλαχιστον 5 λεπτα με ταμαξι. Ειδα δηλ την ιδια σκηνη να επαναλαμβανεται μεσα σε λιγα δευτερολεπτα.

Καθομουν κοκκαλο και αναρωτιομουν τι εγινε. Δηλ. και τωρα αναρωτιεμαι. Εχει συμβει αυτο ποτε σε κανεναν? Να ζησει μια σκηνη και αμεσως να την βλεπει να ξαναγινεται ακριβως οπως πριν?

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Νοέμ 2009 19:04   
Μαθητής
Μαθητής
Άβαταρ μέλους

Level: 3
HP: 0 / 44
0 / 44
MP: 21 / 21
21 / 21
EXP: 21 / 27
21 / 27
Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να υπήρξε κάποια ανωμαλία στον χωροχρόνο και ουσιαστικά να είδες την ίδια σκηνή δυο φορές; Μια στο μέλλον και μια στο παρόν;

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 08 Νοέμ 2009 18:09   
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

1 / 130
62 / 62
73 / 81
Οχι δεν μπορω να το εξηγησω. Γι' αυτο και ρωταω ολους τους φιλους εδω μεσα αν εχουν βιωσει κατι παρομοιο.

Κορυφή
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 5 δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Για την καλύτερη εμφάνιση της δημοσίευσής μας... Δεν κολλάμε τις τελείες, τα κόμματα, τα αποσιωπητικά και τις παρενθέσεις με την επόμενη λέξη!