ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ • ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΤΙΑ! : ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ - ΔΙΑΣΤΗΜΑ

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΤΙΑ!

Προβολή ενεργών θεμάτων

Ταξιδεύουμε... στον άγνωστο κόσμο της ψυχής... σε ένα μεγάλο καράβι... Και προχωράμε σε αόρατους κόσμους που θέλουμε να εξερευνήσουμε... Προορισμός μας η Νέα Εποχή! Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το υπέροχο ταξίδι, πέρα από τα όρια της ορατής πραγματικότητας... γίνε συνεπιβάτης, για να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν υπέροχο κόσμο!!!

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 7 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10 Σεπ 2009 22:40   
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Level: 27
HP: 341 / 1795
341 / 1795
MP: 857 / 857
857 / 857
EXP: 934 / 1000
934 / 1000
ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΤΙΑ! :alien: :aliengreen:

Γεια σας αγαπητοί μου φίλοι!

Πολλοί από εμάς έχουν υπάρξει κατά καιρούς μάρτυρες σε εμφανίσεις με Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες γι' αυτά τα φαινόμενα... Άλλες λένε ότι είναι γήινη τεχνολογία, άλλες ότι προέρχονται από πολιτισμούς στο εσωτερικό της γης, άλλες από εξωγήινη προέλευση (φιλική ή εχθρική προς εμάς)...

Την πραγματική αλήθεια, κανείς δεν τη γνωρίζει (ίσως κάποιοι σημαντικοί ιθύνοντες ....).

Πιστεύω, ότι στους σκεπτόμενους ανθρώπους, με ανησυχίες ίσως αποκαλύπτονται κάποια πράγματα.... για να μη ξεχνούν την πραγματική τους.... προέλευση.... εκεί... πέρα από τα άστρα....

Στο θέμα αυτό, προτείνω να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, σε ότι αφορά τα φαινόμενα αυτά και να ανταλλάξουμε χρήσιμες αλλά και ενδιαφέρουσες απόψεις!!!

Τι λέτε, ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ο πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάσταχτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του... Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΣ... ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΕΡΟΣ! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο WWW ICQ YIM  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10 Σεπ 2009 23:26   
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος
Άβαταρ μέλους

Level: 5
HP: 0 / 81
0 / 81
MP: 38 / 38
38 / 38
EXP: 43 / 51
43 / 51
Γεια σας φίλοι μου!

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα αυτό και θα ήθελα να σας διηγηθώ μία δική μου εμπειρία...

Βρισκόμουν σε ένα πάρτι, στον τελευταίο όροφο μίας πολυκατοικίας στη Γλυφάδα. Ήταν καλοκαίρι και το πάρτι λάμβανε χώρα στη μεγάλη βεράντα του ρετιρέ του σπιτιού. Η θέα καταπληκτική, νύχτα και κάτω στο βάθος η απέραντη θάλασσα.

Αφού πέρασε η ώρα και έφυγαν οι περισσότεροι καλεσμένοι, οι οικοδεσπότες έσβησαν τα φώτα και μείναμε λίγοι φίλοι, με αναμμένα κεράκια να αγναντεύουμε τη θάλασσα και να συζητάμε.

Κάποια στιγμή, ένας φίλος φωνάζει: Κοιτάξτε ψηλά, τι είναι αυτά;

Σηκώσαμε τότε όλοι τα μάτια μας στον ουρανό... και τι να δούμε! Μία συστάδα από άγνωστα αντικείμενα να κινείται κυκλικά, σα να χόρευαν όλα μαζί!

Για μια στιγμή τα χάσαμε! Κανένας δεν μπορούσε να εξηγήσει το φαινόμενο αυτό! Σίγουρα, όμως, μας θύμισε κάποιες κινηματογραφικές ταινίες, με ανάλογα αντικείμενα και σχέδια. Οι σκηνοθέτες, άραγε ή οι σεναριογράφοι των ταινιών αυτών, σίγουρα τα δημιούργησαν με τη φαντασία τους ή ήσαν μάρτυρες ενός τέτοιου φαινομένου, το οποίο αργότερα το μετέφεραν στην οθόνη;

Ποιος ξέρει... όσο και να τα βάλαμε κάτω... αυτό που είδαμε τότε σίγουρα δεν θύμιζε κάτι οικείο... κάτι γνωστό....

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Σεπ 2009 01:41   
Μαθητής
Μαθητής
Άβαταρ μέλους

Level: 3
HP: 0 / 44
0 / 44
MP: 21 / 21
21 / 21
EXP: 27 / 27
27 / 27
Αγαπητή Ιέρεια με έκανες να ανατριχιάσω! Δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα και για την ίδια χρονική στιγμή, αλλά τον Αύγουστο του 2004 και ενώ έκανα διακοπές σε ένα ορεινό χωριό της Αρκαδίας παρατήρησα εμβρόντητος (σε ένα πεντακάθαρο και ανέφελο νυχτερινό ουρανό) μία παρόμοια συστάδα φώτων να κινείται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση (προς τη Λακωνία).

Ήταν τόσο αφύσικο και μεγαλειώδες αυτό που έβλεπα που φώναξα όλους τους παρευρισκόμενους να έρθουν να το δουν. Κοιτάζαμε αυτό το πράγμα στον ουρανό (έμοιαζε σαν φωτεινό μελίσι) και δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι είναι! Φυσικά περάσαμε τη βραδιά μιλώντας για αυτό και κανείς δεν μπορούσε να δώσει εξήγηση για το τι ήταν (πάντως όχι αεροπλάνο, όχι δορυφόρος (αυτό το φωτεινό "μελίσι" εκτεινόταν σε μεγάλη έκταση πάνω στον ουρανό για να είναι δορυφόρος, που συνήθως φαίνονται σαν φωτεινές κουκίδες εδώ κάτω στη Γη).

Ούτε σχηματισμός αεροπλάνων ήταν, γιατί στη νυχτερινή σιγαλιά του ορεινού χωριού θα ακουγόταν ο βόμβος των κινητήρων. Αυτό όμως το φωτεινό "μελίσι" κινούνταν στον ουρανό τελείως αθόρυβα!

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Νοέμ 2009 17:10   
Μαθητής
Μαθητής
Άβαταρ μέλους

Level: 3
HP: 0 / 44
0 / 44
MP: 21 / 21
21 / 21
EXP: 21 / 27
21 / 27
Aύγουστος 2007 στην Πάτρα, κατά τις 11 ήμουν στο μπαλκόνι και όπως σηκώνω τα μάτια ψηλά βλέπω κάπου στα 40 φωτεινά αντικείμενα σε σχηματισμό V να πετούν αθόρυβα, με αρκετή ταχύτητα, μέχρι που χάθηκαν στον ορίζοντα... Κανονικός σχηματισμός, πολλά αντικείμενα με σταθερό φωτισμό, σαν πολύ μεγάλα αστέρια. Και όχι δεν ήταν αεροπλάνα, μπορώ να το πω με βεβαιότητα... Περιττό να πω πως έμεινα :o :o :o :o :o

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Δεκ 2009 19:32   
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Level: 26
HP: 294 / 1637
294 / 1637
MP: 781 / 781
781 / 781
EXP: 881 / 917
881 / 917
niovi έγραψε:
Aύγουστος 2007 στην Πάτρα, κατά τις 11 ήμουν στο μπαλκόνι και όπως σηκώνω τα μάτια ψηλά βλέπω κάπου στα 40 φωτεινά αντικείμενα σε σχηματισμό V να πετούν αθόρυβα, με αρκετή ταχύτητα, μέχρι που χάθηκαν στον ορίζοντα... Κανονικός σχηματισμός, πολλά αντικείμενα με σταθερό φωτισμό, σαν πολύ μεγάλα αστέρια. Και όχι δεν ήταν αεροπλάνα, μπορώ να το πω με βεβαιότητα... Περιττό να πω πως έμεινα :o :o :o :o :o

Φίλη niovi

κι εγώ διαβάζοντας αυτά που μας έγαψες έχω μείνει!! Έχω εντυπωσιαστεί!

40 φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό....

Και όλους τους φίλους μας που γράψανε με θάρρος τα όσα βιώσανε, τους ευχαριστώ.

Και ύστερα έρχονται οι διάφοροι "αρμόδιοι" να μας πούνε ότι δεν υπάρχουν εξωγήϊνες οντότητες.

Μάλλον τελικά "αρμόδιοι" συγκάλυψης και κουκουλώματος είναι... :think:

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Μαρ 2010 15:47   
Μαθητής
Μαθητής
Άβαταρ μέλους

Level: 1
HP: 0 / 18
0 / 18
MP: 8 / 8
8 / 8
EXP: 7 / 10
7 / 10
Ειμαι απο επαρχια μεγαλωσα σε ενα φτωχικο αγροτοσπιτο με αλλα 3 αδερφια
κατι σαν το μικρο σπιτι στο λιβαδι
Θα πω τα ονειρα που βιωνα μεχρι 6 χρονων περιπου
Πολυ συχνα (ακομα το θυμαμαι εντονα) ουρλιαζα μεσα στην νυχτα και συκωνα ολη την οικογενεια γιατι εβλεπα μικρα μικρα οντα να ερχονται απο τον ουρανο να με παρουν ειτε να βγαινουν μεσα απο την γη και να προσπαθουν να με τραβηξουν μαζι τους
τηλεοραση ειδα πρωτη φορα στα 8 μου χρονια δεν ειχαμαι σπιτι και ηταν τα πρωτα χρονια της τηλεορασης αρα δεν μπορει να εχω επειρεαστει απο εκει
στα 15 μου αρχισα ην αναζητηση και μετα εμαθα οτι υπαρχουν εξωγηινοι και πολυ αργοτερα οτι υπαρχουν εσωγηινοι ακομα αναζητω να μαθω για ποιο λογο ημουν τοσο κοντα τους στην παιδικη μου ηλικια

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Αύγ 2010 21:48   
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος
Άβαταρ μέλους

Level: 7
HP: 1 / 130
1 / 130
MP: 62 / 62
62 / 62
EXP: 75 / 81
75 / 81
Έχω υπάρξει μάρτυρας θέασης αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων, στον Ελλαδικό χώρο και μάλιστα στην Αττική!

Η μία θέαση αφορούσε ένα αντικείμενο, αρκετά μεγάλο, σε σχήμα δίσκου και χρώματος ασημί. Η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσα τότε μεγάλη σημασία, αλλά την άλλη μέρα διάβασα στην εφημερίδα ότι σε εκείνη την περιοχή υπήρξαν μαρτυρίες θέασης αγνώστου αντικειμένου.

Οι δύο άλλες θεάσεις αφορούσαν μία συστάδα αντικειμένων και δεν τις είδα μόνο εγώ αλλά και η παρέα που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μαζί μου.

Ένα παιδί, μάλιστα, τη μία τη βιντεοσκόπησε.

Η δεύτερη συστάδα ήταν πιο εντυπωσιακή. Ενώ η πρώτη απάρτιζε μεγαλύτερο αριθμό αντικειμένων, στη δεύτερη τα αντικείμενα ήταν λιγότερα, περίπου τέσσερα με πέντε, αλλά το χρώμα τους ήταν χρυσό και λαμπερό!

Τελικά... μάλλον δεν είμαστε μόνοι!!!!

Δεν φοβάμαι τίποτα, έτσι μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου...
Είμαι... ελεύθερος!

Κορυφή
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 7 δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Για την καλύτερη εμφάνιση της δημοσίευσής μας... Δεν κολλάμε τις τελείες, τα κόμματα, τα αποσιωπητικά και τις παρενθέσεις με την επόμενη λέξη!